top of page

Huur een fiets bij Percosbike in Tarcento

Wil je de prachtige regio Friuli Venezia Giulia op de fiets ontdekken, maar je hebt er geen?

Geen probleem. Bij Percosbike in Tarcento kun je voor één of meerdere dagen een fiets naar keuze huren. Percosbike heeft een ruim aanbod aan fietsen, van mountainbikes tot de nieuwste generatie e-bikes.

 

Neem voor meer informatie contact op met Percosbike via e-mail: info@percos.it of bel +39 0432-785191. Percosbike, Viale Unione Europea 16, 33017 Tarcento (Udine).

Waar is Percosbike in Tarcento?

Listino Percosbike.JPG

De prijslijst van Percosbike

Miotti Ncc, jouw privé chauffeur en fiets shuttle bus voor max. 8 persons

Friuli Venezia Giulia is bezaaid met vele mooie fietspaden. Je fietst door adembenemende landschappen die variëren van de bergen tot de zee en enkele interessante culturele steden doorkruizen. Tijdens het fietsen vliegt de tijd, nemen de kilometers toe en is de vermoeidheid voelbaar.

Ben je na vele kilometers fietsen moe geworden, maar moet je nog terug naar je hotel, appartement of B&B? Geen probleem, de Miotti NCC taxi en fietsshuttleservice brengt je naar je bestemming. 

Miotti Ncc beschikt over een luxe busje met 8 zitplaatsen. Je fietsen worden op de fietsendrager of op de speciale aanhangwagen geladen.

Miotti Ncc is ook beschikbaar om Friuli Venezia Giulia te bezoeken zonder fiets maar met een privé chauffeur! Hij haakt je op van het vliegveld en brengt je naar je verblijfplaats. Ook kun je een tocht maken door Friuli met je mij als je eigen toeristische gids die je vergezelt tijdens je ontdekkingstocht door deze prachtige steek. ​ Het aantal stoelen worden dan uiteraard 7 als Elbrich met je meerijdt. 

 

Neem voor meer informatie contact op met Miotti Ncc op +39 330 545035 en / of bezoek de website: https://www.miottincc.com/

Kijk naar deze video van: Miotti Ncc, jouw shuttle bus en Elbrich jouw gids op de fiets

bottom of page